Møt ForUM sin nye kommunikasjonsrådgiver

Møt ForUM sin nye kommunikasjonsrådgiver

Helene Latini henger aller helst med hunden sin og lager sjelden god mat. Bli kjent med ForUMs nye kommunikasjonsrådgiver!

Velkommen til oss, Helene! Kan du fortelle litt om hvem du er og hva du har gjort før du begynte i ForUM?

Jeg er en 27 år gammel Oslojente, som ganske nylig fullførte en mastergrad i journalistikk. Jeg er både introvert og ekstrovert, glad i dyr og opptatt av gjenbruk. De siste årene har jeg gjort litt av hvert innenfor medier- og kommunikasjonsfaget. Jeg har blant annet hatt et internship i et kommunikasjonsbyrå, jobbet med medieanalyse i Retriever og spredd positive saker om verdens utvikling for Verdens Beste Nyheter.

Hva ser du mest frem til å gjøre i ForUM?

Jeg gleder meg aller mest til å lære! I denne jobben kan jeg virkelig ta til meg masse kunnskap om politikk og internasjonale prosesser, bærekraftig utvikling, fornuftige løsninger - og selvfølgelig kommunikasjon. Å lage innhold om alt fra karbonlagring til høringer på Stortinget blir veldig lærerikt og gøy. Jeg gleder meg også til å kunne bruke arbeidsdagen til å skrive og skape innhold som kanskje fører verden litt fremover.

Hva gjør du helst når du tar fri fra arbeidet med å gjøre verden rettferdig og bærekraftig?

Jeg er helt hundegal, og jeg bruke mye av fritiden min på å være med hunden min Vilma, en kinesisk nakenhund med hår, som jeg fikk for et halvt år siden. Jeg er også glad i å oppdage nye steder, nerde på YouTube, henge på Finn og Tise, sene spillkvelder og serier om mellommenneskelige relasjoner.

Hva spiser du helst?

Det jeg blir servert og slipper å lage selv. Jeg er nok ikke en typisk foodie, selv om jeg skulle ønske jeg var det. Ellers er jeg skikkelig svak for alt som er søtt, spesielt smågodt.

Har du noen funfacts om deg selv på lur?

Jeg har aldri drukket en kopp svart kaffe i hele mitt liv. Jeg liker lukten, men da jeg var yngre bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle være en kaffedrikker. Og sånn har det vært siden, også gjennom lange forelesninger, sene kvelder og tidlige morgener.

Helene Latini har et vikariat som kommunikasjonsrådgiver i ForUM.