Bli kjent med ForUMs nye rådgiver

Bli kjent med ForUMs nye rådgiver

Quiz-raceren Diego Alexander Foss er ForUMs nye rådgiver på ansvarlig næringsliv, utviklingsfinansiering og bærekraftige investeringer. Hva gjør Diego når han tar fri fra arbeidet med å gjøre verden rettferdig og bærekraftig? Og hva er hans skjulte talent? Bli bedre kjent med Diego her!

Velkommen til oss, Diego! Vi gleder oss til å bli kjent med deg! Kan du fortelle litt om hvem du er og hva du har gjort før du begynte å jobbe i ForUM?

Jeg heter Diego, er 32 år og har vokst opp i Bergen. Jeg har jobbet som politisk rådgiver i LNU de siste par årene, og har bakgrunn fra utviklingsstudier som jeg har studert i Bergen og på NMBU. Jeg har også hatt verv i flere forskjellige utviklingsorganisasjoner, blant annet Changemaker, Fellesrådet for Afrika og Støttekomiteen for Vest-Sahara.

Hva gleder du deg mest til å jobbe med i ForUM?

Jeg gleder meg veldig til å få jobbe med noen av de temaene jeg brenner mest for, som ansvarlig næringsliv og ansvarlige investeringer. Og så er jeg veldig glad for å få jobbe med alle de dyktige folkene jeg vet finnes i ForUM sine medlemsorganisasjoner.

Hva gjør du helst når du tar fri fra arbeidet med å gjøre verden rettferdig og bærekraftig?

Å redde verden er jo en fulltidsjobb, men hvis jeg skal koble av så drar jeg på fotballkamp eller hører på gamle plater. Og så er jeg veldig glad i quiz!

Hva spiser du helst?

Hmm, jeg er veldig glad i mat så det er mye forskjellig. Men favoritten er kanskje Ajiaco, som er en colombiansk kyllingsuppe med potet, avocado og mais. Det er en liten smak av lykke.

Har du noen funfacts på lur om deg selv?

Det kanskje ikke alle vet er at jeg er veldig glad i rapmusikk og var en ganske habil rapper en gang. Jeg anmeldte også plater for en avis som tenåring.

Ta kontakt med Diego på Diego@forumfor.no