Konsulentbyrå innen økonomi og administrasjon søkes

Utviklingsfondet
Oslo
Konsulent
Konsulentoppdrag midlertidig
29. feb. 2024
Kristine Hansen, kristine@utviklingsfondet.no, 2310 9600

Vi søker et konsulentbyrå som kan støtte vår økonomi- og administrasjonsavdeling i Oslo, primært med årsoppgjøret. Vi trenger hjelp til donorrapportering 2023, så erfaring med rapportering til Norad, UD og Darwin Initiative er en fordel. Vi ser også etter et konsulentbyrå som kan hjelpe oss med å utvikle nye prosedyrer innen økonomistyring, administrasjon og anti-korrupsjon. I tillegg må konsulentbyrået bidra til å styrke koblingen mellom Norge, våre landkontorer og våre partnere.

Vi ønsker et konsulentbyrå som kan tilby ekspertise innen økonomi og regnskap, og som kan gi støtte og veiledning basert på våre spesifikke behov. Oppdragene kan variere i art og varighet, men første prioritet er donorrapportering i forbindelse med årsregnskapet 2023.

Nødvendige kvalifikasjoner:

Vi ser etter en konsulent med inngående kjennskap til donoravtaler, spesielt med Norad, Darwin Initiative og EU-finansiering. Det er viktig å demonstrere kompetanse i å designe og gjennomføre systemer for å sikre overholdelse av regelverk. Ferdigheter i bruk av Visma-programvare og avanserte Excel-kunnskaper er nødvendige.

Utviklingsfondet ønsker å inngå en rammeavtale på inntil 500 000 kroner, med mulighet for utvidelse etter behov, gjeldende ut 2024.

Søknadsdetaljer:

Fristen for å sende inn søknader er 29. februar 2024.

Kontaktinformasjon:

Interesserte kan sende sin søknad til Kristine Hansen på e-postadressen: kristine@utviklingsfondet.no.

Forbehold:

Vær oppmerksom på at Utviklingsfondet forbeholder seg retten til å endre eller kansellere dette oppdraget avhengig av organisasjonens behov og tilgjengelighet av midler.

Utviklingsfondet er en selvstendig norsk miljø- og utviklingsorganisasjon som jobber i noen av de fattigste og mest klimautsatte områdene i verden. Vi samarbeider med lokalsamfunn for å skape varige endringer og økt rettferdighet, slik at fattige bønder kan overvinne sult, håndtere kriser og skape positiv lokal utvikling. Utviklingsfondet opererer i Afrika, Asia og Mellom-Amerika og har landkontorer i Etiopia, Somalia og Malawi. Vi har totalt 45 ansatte.

Søknadsskjema