Velg år:
5 kjappe om FNs naturtoppmøte
Biomangfoldkonvensjonen:

5 kjappe om FNs naturtoppmøte

Denne uken startet FNs naturtoppmøte i Egypt - et av verdens viktigste møter, men som få vet noe om. Vi har tatt en prat med Christian Steel, som er til stede på vegne av Sabima og Forum for utvikling og miljø.

Stanser våpeneksport til Saudi-Arabia
Jemen:

Stanser våpeneksport til Saudi-Arabia

I dag gjorde Utenriksdepartementet det kjent at Norge ikke vil gi nye lisenser på eksport av forsvarsrelatert utstyr til Saudi-Arabia. Dette er et viktig gjennomslag for noe vi har kjempet for lenge, sier Borghild Tønnessen-Krokan, daglig leder i Forum for utvikling og miljø.

Bør stanse eksporten
Krigen i Jemen:

Bør stanse eksporten

Norge risikerer å medvirke til brudd på menneskerettighetene og humanitærretten gjennom eksporten av norsk militærmateriell til land som kriger i Jemen og til svært undertrykkende regimer som Saudi-Arabia, sa Forum for utvikling og miljø på høring i dag om Stortingsmeldingen om norsk våpeneksport i 2017.

#Minklimahistorie
Talanoa:

#Minklimahistorie

Hva er din klimahistorie? Med kampanjen #Minklimahistorie ønsker Forum for utvikling og miljø å invitere deg med i dialogen for høyere klimambisjoner gjennom å dele din klimahistorie på sosiale medier.

Trenger naturmangfold
CDB:

Trenger naturmangfold

- Vi er nødt til å stanse og snu ødeleggelsen av natur for å sikre alle tilgang til mat, rent vann og frisk luft, og redusere farlige klimaendringer, sa daglig leder Borghild Tønnessen-Krokan i Forum for utvikling og miljø til klima- og miljøminister Ola Elvestuen før FN-møtet om biomangfold 17.-29.november.